Varemærkemeddelelser

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

App Store, Apple, Finder, iCloud, iTunes, Launchpad, Mac, macOS, OS X og Touch ID er varemærker tilhørende Apple Inc.

IOS er et registreret varemærke eller varemærke tilhørende Cisco Systems, Inc. og/eller dennes associerede selskaber i USA og visse andre lande.

Android, Firebase, Google og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

Microsoft og Windows er registrerede varemærker tilhørende Microsoft-gruppens firmaer.

JavaScript er et registreret varemærke tilhørende Oracle og/eller Oracles associerede selskaber.

Intel er et varemærke tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

"WireGuard" og "WireGuard"-logoet er registrerede varemærker tilhørende Jason A. Donenfeld.